Julen varar än till påsk..

Denna snötäckta dymmelonsdagen inleddes med en fantastisk påskfrukost med bygglovsenheten. Dagen fortsatte med vårt vanliga onsdagsmöte där vi tar upp aktuella frågor och delar ut veckans ärenden. Min främsta arbetsuppgift är att utföra myndighetsutövning i form av bygglov och inkomna anmälningar. Jag har hand om stor och små ärenden, det kan vara allt mellan uppförande av bullervall, tillbyggnader på bostadshus till bygglov för höghus och väderskydd för hästar.

Förutom mitt vardagliga arbete har jag även klämt in en del textredigering av våra texter som ska publiceras på vår nya hemsida. Efter påsk är det dags för min utbytesperiod där jag kommer att spendera några veckor hos en hustillverkare och dess säljare. Det ska bli spännande att utbyta information och kunskap samt skapa förståelse för våra olika verksamheter som dagligen möts för att skapa hållbara och attraktiva boendemiljöer i Falkenbergs kommun. Så fullt ös med andra ord.

Imorgon är det skärtorsdag och tidig hemgång då åker jag hem till Gotland för lite efterlängtat påskmys. Jag önskar er alla en glad påsk och hoppas att påskharen kommer på besök till er!