Trainee Halland

Trainee Halland är ett samverkansprogram mellan Halmstads kommun, Varbergs kommun, Hyltes kommun, Falkenbergs kommun, Laholms kommun och Region Halland.
Traineeprogrammet startar varje år i september,  inför varje rekrytering varierar tjänsterna och antal platser.

Ett unikt tillfälle!
Som trainee är du anställd inom någon av de olika organisationerna som ingår i Trainee Halland, eller i något av deras bolag. Ungefär 70 procent av arbetstiden arbetar du med kvalificerade uppgifter inom ditt kompetensområde, resterande 30 procent av programmet består av olika utvecklingsdagar där du bland annat får kunskap inom bl.a. ledarskap, ekonomi, kommunikation och bemötande. Du får även ta del av en mer omfattande projektledarutbildning och en unik möjlighet att prova på att arbeta i en annan organinsation. Programmet erbjuder en möjlighet att utvecklas såväl personligt som yrkesmässigt.

Traineeperioden 2019 kommer att löpa över 8 månader med start den 1:e september, och avslut den 31:e april året därpå.
Under programmets gång kommer du att ha tillgång till en handledare inom förvaltningen som, med sin erfarenhet i yrket, ska vara ett stöd i din yrkesmässiga utveckling.
Vi letar efter akademiker som attraheras av uppgiften att utveckla den offentliga sektorn och samtidigt har stark drivkraft och egenansvar för yrkesmässig och personlig utveckling.

Kommentera