Blogginlägg 1 – vecka 38 Vendela

Hej alla!
Jag heter Vendela Åkerlund och detta är mitt första blogginlägg för Trainee Halland 19!
Jag är född och uppvuxen i Lerum och bosatt i Göteborg för studier vid Personalvetarprogrammet de senaste tre åren. Nu har jag tagit mitt pick och pack och flyttat till Halmstad, då jag fick den fina möjligheten att börja arbeta som HR Trainee på Region Halland.
Jag är inne på min tredje arbetsvecka och dagarna flyger fram. Första veckan inleddes med ett startinternat under torsdag till fredag på Halmstad Golfklubb tillsammans med de övriga traineerna. Det bjöds på information om de kommande åtta månaderna, lunch, hemlig aktivitet, middag och givande gruppövningar under fredag förmiddag. En väldigt bra start!
Under de tre veckorna som gått har jag fokuserat på att landa i min roll och i Region Halland som organisation. Det är mycket att sätta sig in i under den första tiden, men jag känner att jag har allt stöd jag behöver för att kunna göra mitt bästa. Jag har hittills fått möjligheten att prova på allt möjligt i mitt arbete, från annonsskrivning till gruppintervjuer och uppstart av egna projekt. Väldigt givande! Jag känner att jag landar mer och mer för varje dag som går vilket är otroligt skönt.
Framöver väntar allt vad som innebär med att vara ny på jobbet och ny i en stad. Med Trainee Halland väntar roliga utvecklingsdagar och utbildningar parallellt med roliga arbetsuppgifter på jobbet – en givande kombination.

Det kommer bli en riktigt bra höst!
Vi hörs i nästa blogginlägg.