Eminas sista blogginlägg!

Hej!

Tiden går fort när man har roligt och utbytesperioden börjar närma sig sitt slut. Det är fullt upp på kontoret innan semesterperioden drar igång. Hittills har jag hunnit ha prognosuppföljningar med alla budgetansvariga och prognosen har presenterats på SBN au. Om två veckor är det dags för den sista presentationen inför nämnd innan semestern. Vi är samtidigt mitt uppe i förberedelserna inför delårsbokslutet vilket kräver en hel del planering.

Under förra veckan har vi även haft programmets sista utbildningstillfälle som avslutades på Grand hotell. Temat var personlig utveckling och ledarskap, innan utbildningen fick vi göra varsitt personlighetstest som sedan analyserades gemensamt. Dagen var väldigt givande och det bjöds på en hel del skratt. Man fick verkligen en tankeställare över sitt eget beteende och utveckling.

Vill avsluta inlägget med att tacka för den fantastiska möjligheten som Trainee Halland och Hylte kommun gett mig! Att få påbörja tjänsten som Trainee-controller med en tillsvidareanställning har varit en riktig trygghet. Vill önska alla framtida Traineer lycka till!

Tack för mig!