Veckans twittrare: Susanne Ohlsson

Halmstads kommun, Varberg kommun Hylte kommun och Region Halland har tillsammans ett gemensamt Twitterkonto. Det är ett stafettkonto där du varje vecka får följa medarbetare från de olika arbetsplatserna. Hur kan en arbetsdag se ut inom den offentliga sektorn? Följ @medarbetarehlnd för att lära dig mer om vad man kan jobba med i kommun och region.

”Jag heter Susanne Ohlsson och arbetar som kommunsekreterare i Hylte kommun. Som kommunsekreterare är jag placerat på information- och kanslienheten på kommunledningskontoret. Under min vecka kommer jag twittra om bl.a. min första kallelse till kommunfullmäktige och de möten jag kommer ha under veckan. Jag ska också försöka förmedla hur roligt vi kan ha på information- och kanslienheten. En inblick i min vardag helt enkelt! – Susanne”

Lämna ett svar