Det är viktigt att hylla både små och stora framsteg!

Hej allesammans!

Dags för mitt andra blogginlägg.

Veckorna rullar på i ett rasande tempo och jag har landat än mer i organisationen och i min roll sedan vi hördes senast. Mitt grunduppdrag i kompetensförsörjningsteamet är att stötta chefer i frågor som rör rekrytering och hjälpa till med annonsering av tjänster, vilket är väldigt roligt!

Jag har mitt eget projekt jag driver, Årets Medarbetare, samtidigt som jag bistår med hjälp i andra processer och projekt. Väldigt roligt att få inblick i så mycket som möjligt, det är ju ändå vad traineeperioden är till för! En riktigt bra möjlighet att få delta på flera fronter samtidigt och skapa mig själv en bred grund att stå på.

Det tar sin lilla tid att orientera sig i hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation och jag lär mig nya saker varje dag, inte bara nyttiga kunskaper för min roll, utan även för mig som invånare i Halland. Jag märker redan nu hur jag fått bättre koll på samhället i stort och hur denna enorma koloss som är Region Halland påverkar den enskilda invånaren. Det gör mig motiverad och stärkt i arbetet!

Trots att jag fortfarande klassas som ny på jobbet är det roligt att kunna blicka tillbaka på mina första dagar och se utveckling. Det är viktigt att hylla både små och stora framsteg!

Vi hörs nästa gång!:)