Malin Molin

Ålder: 25 år
Hemort: Åsa
Kommun: Halmstads kommun, Affärscontroller
Utbildningsbakgrund: Entreprenörskap och förnyelse (1år). Valfritt ekonomiskt program med huvudämnena finansiell styrning och verksamhetsstyrning (3 år). Magisterprogrammet i Strategisk Ledning (1 år) med utlandsstudier i Kina.

Varför sökte du till Trainee Halland?

Jag sökte Trainee Halland för att det är en otrolig möjlighet för mig som nyexaminerad. Med begränsad arbetslivserfarenhet är det en stor chans för mig att få jobba med det jag har spenderat de senaste fem åren att utbilda mig inom. Det kändes även som en naturlig övergång från studierna då Trainee Halland innehåller en del utbildning och kompetensutveckling. Det betyder att vi fortsätter att utbildas på den arbetsplats vi sökte till. För mig personligen var en av anledningarna också att trainee tjänsten var i Halmstad. Jag trivs väldigt bra här och det är en möjlighet för mig att ge tillbaka till staden som har kommit att betyda mycket för mig.

Detta inspirerar mig:

Människor. Alla har något att berätta, bär på erfarenheter och kunskaper olika från varandra. Det är mycket inspirerande att höra folks berättelser och att få ta del av den kunskapen dom besitter. Att utvecklas och förbättras är en drivkraft för mig. Våra resurser är inte oändliga, dom kommer att ta slut och en av framtidens utmaningar blir att hitta hållbara lösningar. Det är inspirerande är att samarbeta och att skapa tillsammans. Att hitta gemensamma lösningar. Världen består av människor och den blir vad vi gör den till. Därför får vi se till att göra det bästa vi kan!

Dold talang:

Bestiga berg. Men jag har även en kreativ ådra, allt från julklappsrim och målning till att vara kreativ i köket. En uppskattad favorit är hemgjord amerikansk cheesecake.

 

Har du fler frågor till Malin?
Maila henne på malin.molin@halmstad.se

Lämna ett svar