Veckans twittrare: Caroline Johansson

Halmstads kommun, Varberg kommun Hylte kommun och Region Halland har tillsammans ett gemensamt Twitterkonto. Det är ett stafettkonto där du varje vecka får följa medarbetare från de olika arbetsplatserna. Hur kan en arbetsdag se ut inom den offentliga sektorn? Följ @medarbetarehlnd för att lära dig mer om vad man kan jobba med i kommun och region.

”Jag heter Caroline Johansson och arbetar som nämndtjänsteman/regionsekreterare på kansliavdelningen på Region Hallands regionkontor i Halmstad. Jag började min anställning på Region Halland som trainee hösten 2012 och var då med och startade upp twitterkontot@medarbetarehlnd. Nu arbetar jag som sekreterare i bl.a. Regionstyrelsens tillväxtutskott, i Gemensam nämnd för hemsjukvård och hjälpmedel samt i Kommunberedningen, där politiker och kommunchefer från såväl regionen som kommunerna deltar.

Under veckan twittrar jag från exempelvis Regionstyrelsens arbetsutskott, Chefsgrupp Halland och Gemensam nämnd för hemsjukvård och hjälpmedel. Hoppas att ni vill följa med!”

Lämna ett svar